Kilderseweg 18, 7038 EH Zeddam | +31(0) 314 652877 | info@bijkobus.nl

facebook-icon2google-plus

Bij KobusBij Kobus is een gastvrij, gezellig en stijlvol restaurant, waar iedereen zich snel op het gemak voelt. Of je nu sjiek gekleed wilt dineren of na een boswandeling even lekker wilt uitblazen. De inrichting valt op door zijn frisse mengeling van nostalgie en eigentijds.

Ons restaurant is verdeeld over drie vertrekken, ieder met een eigen sfeer, waar een grote serre er één van is. Aan de voorzijde bevindt zich een groot terras. In twee vertrekken staat een open haard, die brandt als het buiten koud is. Direct achter het restaurant bevindt zich een ruime parkeerplaats, parkeren is zodoende nooit een probleem en vanaf de parkeerplaats bent u zo binnen. Persoonlijk contact en een goede sfeer staan bij ons bovenaan.

Bij Kobus staat op één van de mooiste plekjes in Nederland; aan de voet van het Montferland. Dit is een bosrijk heuvellandschap in de Achterhoek (Gelderland), ontstaan in de laatste grote ijstijd. De heuvels (tot 90 meter hoog) zijn zogeheten stuw wallen . Ze zijn ontstaan doordat oprukkende gletsjers uit het noorden de grond voor zich uitschoven. In het Montferland kunt u volop fietsen en wandelen. De mooie uitzichten en de vriendelijke dorpjes maken het tot een aantrekkelijk gebied.

Bij Kobus

Een stukje geschiedenis.

Het pand van Bij Kobus bestaat al een aantal jaren, ooit was het een chauffeurscafé, nadat het door een brand verwoest is geweest heeft het een aantal jaren leeggestaan. Sinds 1 januari 2004 heeft hans leusden dit schitterende bedrijf overgenomen. Hij zag meteen de charme van de locatie, kocht het en ging aan de slag. In de jaren daarna heeft hij het uitgebouwd tot een à la Carte restaurant dat bekend is tot in de wijde omgeving.

© 2015-2019 Bij Kobus Zeddam